Legal Assistant - CNBB Venture Partners

Job description

Over ons
CNBB Venture Partners investeert sinds 2007 in grote start-ups en scale-ups en helpt SaaS bedrijven middels financiering en expertise om hun ambities waar te maken. CNBB doet gerichte venture capital en private equity-investeringen in Europese softwarebedrijven waarbij CNBB optreedt als actieve belegger in financiële, strategische en operationele zin. Samen met onze partners creëren wij slagvaardige, state-of-the-art software ondernemingen binnen Europa. Door onze expertise in het internationaal uitbreiden van bedrijven, bieden wij ondernemers de krachtige ondersteuning en middelen die ze nodig hebben om hun internationale groeiambities waar te maken.

 

Functieomschrijving
Als Legal Assistant ben je de rechterhand van de CNBB directors en geef je ondersteuning aan het gehele team. Je hebt een grote mate van zelfstandigheid en coördineert verschillende projecten en deadlines tegelijkertijd. Je schakelt op verschillende niveaus, voelt zaken goed aan en bent makkelijk benaderbaar voor externe adviseurs en partners. Je vindt het leuk om aan een groeiend bedrijf mee te bouwen, kan gemakkelijk prioriteiten stellen en zorgt ervoor dat alles tot in detail goed geregeld is.

In deze spilfunctie ben je dagelijks bezig met officemanagement en corporate housekeeping van de organisatie, waaronder het draften en reviewen van bestuurs- en aandeelhoudersbesluiten, het organiseren en notuleren van board meetings en het verzorgen van de benodigde handtekeningen en/of volmachten. Je bent verantwoordelijk voor het boeken van reizen, organiseren van externe meetings en agendabeheer. Daarnaast zorg je voor de juiste legalisaties, registraties en filings. Ook verricht je (juridisch) onderzoek en ben je actief betrokken bij diverse projecten zoals aan- en verkooptransacties, aandelenoverdracht, kapitaalstortingen en (her)structureringen.
 

Een greep uit je verantwoordelijkheden:

 • Corporate housekeeping alsmede het bewaken van planningen, deadlines en termijnen;
 • Coördineren, organiseren en notuleren van (internationale) vergaderingen en conference calls;
 • Officemanagement inclusief agendabeheer en het boeken van reizen;
 • Het regelen van officiële registraties en deponeringen, het correct archiveren van de documenten (templatemanagement) en het bijhouden van het organigram van de investeringen;
 • Ondersteunen van externe adviseurs bij het opstellen en finaliseren van overeenkomsten, en waar nodig het verzamelen van de benodigde handtekeningen;
 • Assisteren bij due dilligence en in concept voorbereiden van diverse rapportages en correspondentie;
 • Tijdig signaleren van risico(factoren) en om omgaan met compliance kwesties zoals UBO en KYC;
 • Vergaren van documentatie en het coördineren van transacties met juristen.

Requirements

Jouw profiel:

 • Afgeronde Bachelor- of Masteropleiding;
 • Minimaal 2 jaar werkervaring, bijvoorbeeld als Paralegal, Legal Assistant, Executive Assistant, Corporate Secretary of Juridisch Medewerker;
 • Ervaring met complexe organisaties met uitgebreide rapportage structuren;
 • Aandacht voor detail, gestructureerd en accuraat;
 • Energieke persoonlijkheid, enthousiast en een team player;
 • Vloeiend in zowel de Nederlandse als Engelse taal.

Wat we bieden:
Naast werken binnen een professioneel, succesvol en hecht team hebben wij goede arbeidsvoorwaarden. Je werkt op de Kop van Zuid, kan ook flexibel werken, de lunch is geregeld er heerst een informele werksfeer.

Contact
Neem voor meer informatie contact op met Gijs ter Kuile via gijs.terkuile@yuki.nl (Yuki is onderdeel van CNBB) of 06-25 52 44 33. We horen graag van je!