Customer Support Professional

Job description

Ben jij proactief, werk je graag in een snelgroeiende organisatie en haal je er alles uit om de klant goed van dienst te zijn? Wij zoeken een enthousiaste collega voor ons Customer Support team. In deze functie ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Via verschillende kanalen help je met binnenkomende vragen over allerhande onderwerpen met betrekking tot het gebruik van onze software. De klant staat bij ons altijd centraal en in het gezellige customer service & support team fungeer je als de ogen en oren van organisatie.

Over ons
Yuki is oplossingsgericht en gelooft dat het anders kan; beter kan. Client Happiness is ons motto en de vernieuwende aanpak van Yuki heeft onder meer bijgedragen aan de introductie van Robotic Accounting in de Nederlandse markt. Inmiddels is Yuki in Nederland, België en Spanje een toonaangevende speler in de markt en levert een innovatief online boekhoudplatform waarmee accountants en ondernemers veel slimmer en beter kunnen samenwerken.

De functie
In de rol van Customer Support Professional geef je ondersteuning aan onze klanten omtrent het gebruik en de functionaliteiten van onze software. Je helpt klanten met vragen over het systeem, de workflows of bijvoorbeeld de uitbreidingsmogelijkheden. Innovatieve, gebruiksvriendelijke software en persoonlijke klantenservice liggen in het hart van onze organisatie. Jij wordt verantwoordelijk voor het eerstelijns contact met klanten die graag je expertise willen. Jij weet snel en adequaat de vragen telefonisch of per e-mail te beantwoorden, terwijl je alles goed bijhoudt in ons CRM systeem.

Samen met het Professional Services Team lever je optimale support aan onze klanten en deel je Best Practices zodat onze klanten zo efficiënt en effectief mogelijk kunnen werken. Het testen van changes, indienen van bug reports en meedenken over verbeteringen hoort ook bij je rol. In deze belangrijke functie vorm je de brug tussen de klanten, gebruikers, en interne stakeholders. Je werkt in een enthousiast, professioneel en zeer kundig team dat Client Happiness op de eerste plaats heeft staan.

Job requirements

Wat neem je mee?
Je bent leergierig, servicegericht en klantvriendelijk en hebt een afgeronde HBO opleiding. Je kan je nieuwe software systemen snel eigen maken en bent gemakkelijk in de omgang, commercieel ingesteld en hebt ervaring in klantcontact. Samen met het team zorg je voor een optimale klantervaring en doet wat er nodig is om samen met een goed eindproduct op te leveren. Je bent communicatief sterk en prefereert persoonlijk contact met klanten en kan goed in teamverband werken. Daarnaast ben je gewoon jezelf en niet bang om te laten zien waar jij voor staat.

Wat bieden wij

  • Een zeer veelzijdige en afwisselende functie met veel verantwoordelijkheden;
  • Werken in een enthousiast en professioneel team binnen een snel groeiend technology bedrijf;
  • We hebben een informele werkomgeving met platte organisatiestructuur;
  • Goede arbeidsvoorwaarden waaronder laptop, reiskostenvergoeding, lunch en pensioenregeling;
  • Een uitdagende baan met veel impact en doorgroeimogelijkheden;
  • Een bruisend kantoor op de Kop van Zuid in het centrum van Rotterdam.