Customer Support Professional

Job description

Ben je klantgericht, werk je graag in een snelgroeiende organisatie en neem je graag het voortouw? Ter uitbreiding van ons Customer Support Team zoeken wij een proactieve Customer Support Specialist waarbij klantbeleving op nummer één staat. In deze uitdagende functie ben je het eerste aanspreekpunt voor alle support gerelateerde vragen van onze klanten en werk je met diverse afdelingen samen om de klant de best mogelijke service te geven.


Over ons

Yuki is oplossingsgericht en gelooft dat het anders kan; beter kan. Onze software biedt accountants en ondernemers alles wat ze nodig hebben binnen één online platform, waardoor ze nog slimmer en toekomstgerichter kunnen samenwerken. Onze innovatieve aanpak heeft onder meer bijgedragen aan de introductie van Robotic Accounting en met Yuki krijgen klanten een compleet overzicht in hun boekhouding en handige communicatiemogelijkheden. Juist nu is het krijgen van de juiste inzichten, in combinatie met volledige digitalisering, voor ondernemers en accountants belangrijker dan ooit.


De functie

Een van de belangrijkste onderdelen van onze groei is de kwaliteit van onze service. In deze functie vorm je dan ook de brug tussen klanten, gebruikers en onze interne afdelingen en fungeer je als de ogen en oren van onze organisatie in de markt. Wanneer onze klanten een probleem hebben, luisteren we naar ze en zorgen we voor een snelle oplossing met ons Customer Support team. Je komt te werken in een enthousiast, professioneel en zeer kundig team waarin je het voortouw kan nemen om samen de juiste oplossingen te vinden.


Samen met het Customer Support team lever je de beste support aan onze klanten en deel je tips & ideeën zodat onze klanten zo efficiënt en effectief mogelijk kunnen werken. Veel binnenkomende vragen kan je na het doorlopen van onze interne trainingen direct en adequaat beantwoorden. Zo help je klanten met vragen over het Yuki platform, de workflows en voor de complexere zaken werk je samen met andere afdelingen zoals customer success of development.


Wat ga je doen?


 • Support geven aan onze klanten met de afhandeling van verschillende soorten vragen op de volgende vlakken: procedures, commercieel, financieel en technisch (via telefoon, chat, e-mail);
 • Meedenken over het verbeteren van de klantbeleving, testen van changes, indienen van bug reports;
 • Samenwerken en prioriteiten stellen met de verschillende interne teams om oplossingen te vinden voor complexere zaken.

Job requirements

Jouw profiel:

 • HBO opleiding;
 • Minimaal 2 jaar werkervaring in een klantgerichte omgeving;
 • Kennis van financiële dienstverlening, FinTech en/of (online) software / SaaS is een pré;
 • Je denkt in oplossingen, komt met ideeën en bent communicatief sterk;
 • Je bent proactief, resultaatgericht en neemt graag het voortouw in het team;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal.


Wat wij kunnen bieden:

 • Een informele werksfeer en professioneel team binnen een snel groeiend FinTech bedrijf;
 • Een zeer veelzijdige en afwisselende functie waarin je het voortouw kan nemen;
 • Verschillende interne doorgroeimogelijkheden met bijbehorende training en ondersteuning;
 • Goede primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder: bonusregeling, reiskostenvergoeding, laptop, verzorgde lunch op kantoor, vrijdagmiddagborrels en een premievrij pensioen.