Skip to content

Customer Success Professional

Belgium, Vlaams Gewest, AntwerpenCustomer Success

Job description


Het Customer Success team is verantwoordelijk voor het succes van Yuki. Bij alles wat dit team doet staat de klant (de boekhouder) centraal. Het is hun doel om de klant te helpen op de best mogelijke manier met de software te werken. 

Als Customer Success Champ ben je dus verantwoordelijk om echte ambassadeurs van onze klanten te maken, je bent hun trusted advisor.


Hoe doe je dit? 

- Vanaf het moment dat we een nieuwe klant verwelkomen sta jij, samen met je collega's in voor het Yuki-implementatietraject.

- Je helpt klanten tijdens de opstart, en later gids je hen door het digitaliseringsproject. Dit doe je vanuit een boekhoudkundige en productmatige achtergrond.

- Jij bent technisch onderlegd, Q&A sessies en andere trainingen geven zijn dus geen probleem. 

- Jij organiseert en geeft Yuki-webinars.

- Technische analyses over het Yuki-gebruik opstellen en presenteren bij klanten doe je met plezier.

- Je staat in nauw contact met andere teams, zo hou je steeds vinger aan de pols over de nieuwigheden in de software. 

- Je krijgt de ruimte om nieuwe ideeën te bedenken (en uit te rollen) om de Yuki-kennis van onze klanten naar een hoger niveau te brengen.


Werken bij team Customer Success, omschrijven je collega’s graag zelf:“Werken in Customer Success is werken als voor je eigen zaak. Aan de hand van een flexibel plan op maat, timmeren we samen aan het digitale pad van de accountant. De doelen van onze klant staan centraal en als één CS Team willen wij deze realiseren! Customer Focus!!!” 

- Anja Segers 

“Je bent een direct aanspreekpunt voor je klant, al snel word jij hun Trusted Advisor. Je hebt als Customer Success de kans om je klant van in het prille begin te begeleiden tot ze uitgroeien tot echte Yuki Experts en Ambassadeurs. Tegelijkertijd sta je er niet alleen voor en kan je beroep doen op al je collega's binnen Visma | yuki. Jij en je klant vormen snel één team in de digitale transformatie van hun kantoor.” 

- Karel Firlefyn


Ok, hebben we nog steeds je aandacht? Top!


Job requirements

- Je behaalde een hoger diploma. 

- Je hebt minstens een eerste ervaring binnen boekhouding of hebt een eerste ervaring binnen een softwarebedrijf. 

- Indien je reeds een eerste ervaring binnen boekhouding hebt, wil je boekhoudkundige kennis op een andere manier gebruiken.

- Je gelooft rotsvast in de digitalisering en je hebt affiniteit met cloud-based pakketen.

- Kennis van API-technologie (webservices) is een plus. 

- Je bent vloeiend in het Nederlands en Engels en begrijpt Frans.

- Complexe technische vraagstukken? Dat is een energiebooster voor jou.

- Ervaring in een SaaS omgeving? Bonuspoints!Voor niets komt de zon op… Yuki heeft heel wat te bieden!

Je komt terecht in een ambitieuze en snel evoluerende omgeving met collega's die er steeds 200% voor gaan om bright accounting naar een next level te tillen. Een 2de familie krijg je er gratis bij!

Naast deze sprankelende job in een vliegende scale-up, heeft Yuki een bucket-load aan voordelen. Je kan hier ten volle je talenten ontplooien en krijgt hierbij ook de ruimte om persoonlijk te groeien. Kom gerust eens kennismaken! Tot snel ;-).

Groetjes,

Team Visma I yuki

Benieuwd hoe een dag bij Yuki eruit ziet? Bekijk dan onderstaande video!

or