Customer Success Manager - DizzyData

Job description

DizzyData is een succesvol en innovatief software bedrijf met internationale ambities. We behoren tot één van de snelstgroeiende SaaS bedrijven van Nederland. Ben jij positief ingesteld, heb je affiniteit met IT en/of automatisering en zet je het succes van de klant altijd voorop? Dan is de rol van Customer Success Manager voor jou!


Over ons
DizzyData biedt online software oplossingen voor accountancy- en accounts payable automation. Wij richten ons op top 50 accountantskantoren en wordt daarnaast gebruikt door bedrijven als McDonald’s, Blendle, De Universiteit van Nederland, Xcor, het Rijksmuseum voor Oudheden en diverse gemeentes, woningcorporaties en grote dienstverleners in de zorg.


DizzyData heeft de afgelopen jaren al diverse belangrijke nominaties in de wacht gesleept waaronder de Fintech 50 en FD Gazellen Awards. De online software wordt ingezet voor geautomatiseerde factuurverwerking eventueel in combinatie met de meegeleverde autorisatie workflow, en is realtime gekoppeld aan diverse boekhoudpakketten. Andere softwareleveranciers kunnen whitelabel het DizzyData API platform integreren en krijgen zo de beschikking over geavanceerde zelflerende factuur- en documentherkenning.


Functieomschrijving
In de functie van Customer Success Manager rapporteer je direct aan de Sales Manager en werk je samen met verschillende interne afdelingen. Je adviseert onze klanten omtrent automatisering en procesoptimalisatie en het behalen van de gezamenlijke gestelde commerciële doelstellingen. Je bezoekt regelmatig klanten, bent aanwezig op beurzen en zorgt voor adequate follow-up.


In deze zelfstandige functie ben je elke dag creatief en inventief bezig en je spreek met directieleden en partners van accountants- en administratiekantoren. Je krijgt verschillende interne trainingen om je uiteindelijk goed te kunnen inleven in de belevingswereld en problematiek van onze doelgroep. Je geeft inhoudelijk advies over de juiste vorm van implementatie en onze klanten vragen je regelmatig om je expertise.


Je verantwoordelijkheden:

 • Als strategisch adviseur denk je mee over verschillende oplossingen voor verdere automatisering bij onze klanten;
 • Je geeft productdemo’s, deelt proactief best practices en geeft klanten nieuwe inzichten in onze innovatieve software;
 • Je zorgt dat jouw klanten zo snel mogelijk operationeel van de online software gebruik kunnen maken en geeft ondersteuning tijdens de onboarding;
 • Je bent constant op zoek naar mogelijkheden om bestaande partnerships uit te breiden of nieuwe samenwerkingen te realiseren.

Job requirements

 • Afgeronde HBO of WO opleiding;
 • Affiniteit met automatisering, software, SaaS of gedegen kennis van de financiële, accountancy- en/of administratieve sector;
 • Je bent representatief, hebt een hoge gunfactor en bent een inspirerende spreker;
 • Je kan klanten goed overtuigen en vindt het leuk om veelal projectmatig te werken;
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.


Wat wij bieden:

 • Een uitdagende positie in een succesvolle, innovatieve en snelgroeiende organisatie;
 • Een goed salaris en bijvoorbeeld een leaseauto;
 • Goede arbeidsvoorwaarden waaronder laptop, premievrij pensioen, ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en ook de lunch op kantoor is geregeld.