Customer Success Manager

Job description

Customer Success Manager @ Yuki

Ben jij positief ingesteld, heb je affiniteit met IT en/of accounting en zet je het succes van de klant altijd voorop? Vind je het leuk om te werken op het snijvlak van digitalisering, advies en commercie? Wij zoeken nieuwe collega’s, sparringspartners en inspirators ter uitbreiding van ons Customer Success Team!


Over ons
Yuki is oplossingsgericht, IT gedreven, en gelooft dat het anders kan; beter kan. De vernieuwende aanpak van Yuki heeft onder meer bijgedragen aan de introductie van Robotic accounting in de Nederlandse markt. Inmiddels is Yuki in Nederland, België en Spanje een toonaangevende speler in de markt en levert een innovatief online boekhoudplatform waarmee accountants en ondernemers slimmer en sneller kunnen werken.


Functieomschrijving
In de functie van Customer Success Manager rapporteer je direct aan de Sales Manager en werk je nauw samen met het New Business team om het onboarden van klanten zo soepel en succesvol mogelijk te laten verlopen. Je stelt je op als strategisch adviseur en helpt onze klanten (administratie- en accountantskantoren) met het optimaliseren van hun interne processen en het behalen van de gezamenlijke gestelde commerciële doelstellingen. Je gaat regelmatig op klantbezoek om het opschalen van bestaande producten te bespreken, productdemonstraties te geven of om te bekijken hoe onze klanten het maximale uit ons innovatieve platform kunnen halen.


In deze uitdagende functie ben je inspirator en de inhoudelijke sparringpartner voor onze klanten. Jij snapt als geen ander waar de moderne accountant naar op zoek is en intern krijg je verschillende producttrainingen, zodat je inhoudelijk advies kan geven over goede integratie met bestaande processen en systemen. Onze klanten vragen je regelmatig om je expertise, je draagt zorg voor een succesvolle onboarding en samen met de klant ga je op zoek naar verdere uitbreidingsmogelijkheden.


Een greep uit je verantwoordelijkheden:

 • Samen met het New Business team verwelkom je nieuwe klanten en ben je direct verantwoordelijk voor een succesvolle onboarding periode;
 • Als strategisch adviseur denk je mee over verschillende oplossingen om een optimale samenwerking te realiseren;
 • Je geeft productdemonstraties, deelt proactief best practices en geeft nieuwe inzichten in onze innovatieve software;
 • Je inspireert klanten en bent sparringpartner op het gebied van digitalisering en optimalisatie van processen;
 • Je werkt samen met de New Business afdeling om klanten te helpen bij inhoudelijke vraagstukken;
 • Je bent constant op zoek naar mogelijkheden om bestaande partnerships uit te breiden of nieuwe samenwerkingen te realiseren.

Job requirements

Jouw profiel

 • Afgeronde HBO/WO opleiding met minimaal 3 jaar relevante werkervaring;
 • Kennis van- of werkervaring in de financiële administratie en/of accountancy branche is een pré;
 • Je neemt initiatief, bent positief ingesteld en denkt vooral in mogelijkheden;
 • Je kan goed projectmatig werken en vindt het leuk om presentaties te geven;
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.

Wat wij bieden:

 • Een uitdagende positie in een innovatieve en snelgroeiende organisatie;
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden incl. bonus en goede secundaire arbeidsvoorwaarden;