Business Developer - Comandi

Job description

Ben jij ondernemend, kun je je goed inleven in de problemen en uitdagingen van accountants en ondernemers en help je anderen graag met het verbeteren van resultaten? Ben je commercieel handig en werk je graag bij een snelgroeiende klantgerichte organisatie? Ter uitbreiding van ons team zijn wij opzoek naar een proactieve Business Development Manager die directe impact zal hebben onze groei in België.

 

Over ons

Comandi is een innovatief softwarebedrijf dat ondernemers en accountants helpt om realtime data te gebruiken voor nóg betere besluitvorming. Met onze unieke combinatie van financiële en operationele data kunnen onze klanten snel hun resultaten verbeteren. Middels inzichtelijke dashboards kunnen klanten gemakkelijk data benchmarken, dynamische scenario’s plannen en op basis van real-time informatie beslissingen maken.

 

Functieomschrijving

Als Business Development Manager België ben je verantwoordelijk voor het binnenhalen van nieuwe partners: accountants- en boekhoudkantoren. Je weet hen te boeien, te inspireren en creëert een positieve ervaring bij nieuwe klanten door ze zo optimaal mogelijk met Comandi te laten werken. Hierdoor kunnen ze proactief en real-time ondernemers adviseren over resultaatverbeteringen en besluitvorming.

 

In deze uitdagende functie heb je directe impact op de resultaatverbeteringen van ondernemers en accountants door heel België. Samen met je collega’s van marketing, sales en support ga je elke dag creatief aan de slag met het werven van potentiële klanten en vaak zit je aan tafel met directieleden en partners van accountants- en boekhoudkantoren en aangesloten succesvolle ondernemers. Je geeft productdemonstraties, neemt deel aan events en adviseert klanten over integratie met bestaande systemen en processen.

 

Een greep uit je verantwoordelijkheden:

 • Het genereren van nieuwe klanten in nauwe samenwerking met marketing- en customer success;
 • Geven van live demonstraties over de innovatieve software op locatie of online;
 • Proactief benaderen van accountantskantoren en ondernemers;
 • Deelnemen aan diverse beurzen en events.

Job requirements

Wie ben jij?

 • Afgeronde Bachelor of Master opleiding;
 • Minimaal 3 jaar werkervaring, bij voorkeur in een B2B omgeving gedreven door Software, SaaS of Finance/ Fintech;
 • Je bent een hunter, sterk in je communicatie en kan goed overtuigen;
 • Je bent analytisch sterk, empathisch, klantgericht en denkt in oplossingen;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal; kennis van Frans is een plus.

 

Wat wij bieden:

 • Een goed salaris, bonusregeling, bedrijfswagen, afterwork en andere benefits;
 • Een uitdagende functie met veel vrijheid, interne trainings en ontwikkelingsmogelijkheden;
 • Werken in een ondernemende, snelgroeiende, ambitieuze en professionele omgeving;

 

Contact

Heb jij het juiste profiel om ons team naar een hoger niveau te brengen? Solliciteer dan snel via onderstaand formulier. Wil je eerst wat meer informatie? Bel of whatsapp dan met Gijs ter Kuile via +31 6 25 52 44 33.