Account Manager

Job description

Vind jij het leuk om te werken op het snijvlak van digitalisering, advies en commercie? Ben je opzoek naar een uitdagende buitendienst functie waarbij je op basis van resultaat en inhoudelijke kennis het verschil kan maken? Dan is de rol van Account Manager bij Yuki iets voor jou!


Over ons
Yuki is oplossingsgericht en gelooft dat het anders kan; beter kan. De vernieuwende aanpak van Yuki heeft onder meer bijgedragen aan de introductie van Robotic Accounting in de Nederlandse markt. Inmiddels is Yuki in Nederland, België en Spanje een toonaangevende speler in de markt en levert een innovatief online platform waarmee accountants en ondernemers slimmer en sneller kunnen werken.


Functieomschrijving
In de functie van Accountmanager rapporteer je direct aan de teamleader en werk je nauw samen met het New Business team om het onboarden van klanten zo soepel en succesvol mogelijk te laten verlopen. In deze uitdagende functie ben je niet alleen verantwoordelijk voor de verkoop van onze producten maar met name ook inspirator en sparringpartner voor onze klanten. Je stelt je op als strategisch adviseur en helpt onze klanten (administratie- en accountantskantoren) met het behalen van de gezamenlijke gestelde commerciële doelstellingen en het optimaliseren van hun interne processen.


Je gaat regelmatig op klantbezoek om het opschalen van bestaande producten te bespreken, productdemonstraties te geven of om te bekijken hoe onze klanten innovatieve platform optimaal kunnen inzetten. Jij snapt als geen ander waar de moderne accountant naar op zoek is en intern krijg je verschillende producttrainingen, zodat je inhoudelijk advies kan geven over goede integratie met bestaande processen en systemen. Onze klanten vragen je regelmatig om je expertise en samen met de klant ga je op zoek naar verdere uitbreidingsmogelijkheden om efficienter en/of effectiever samen te werken.


Een greep uit je verantwoordelijkheden:

 • Samen met het New Business team verwelkom je nieuwe klanten en ben je direct verantwoordelijk voor de onboardings periode;
 • Als strategisch adviseur denk je mee over verschillende oplossingen om een optimale samenwerking te realiseren;
 • Je bent constant op zoek naar mogelijkheden om bestaande partnerships uit te breiden of nieuwe samenwerkingen te realiseren.
 • Je geeft productdemonstraties, deelt proactief best practices en geeft nieuwe inzichten in onze innovatieve software;
 • Je inspireert klanten en bent sparringpartner op het gebied van digitalisering en optimalisatie van processen;

Job requirements

Jouw profiel

 • Afgeronde HBO/WO opleiding met minimaal 2 jaar relevante werkervaring;
 • Kennis van- of werkervaring in de financiële/fintech en/of accountancy sector is een pré;
 • Je denkt in mogelijkheden, neemt initiatief, en wil het maximale uit klantrelaties halen;
 • Je kan goed presentaties te geven en op strategisch niveau met klanten schakelen;
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.

Wat wij bieden:

 • Een uitdagende positie in een innovatieve en snelgroeiende organisatie;
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden.